Közélet

2015.11.29. 14:35

Lassan megindul a forgalom a Budapest-Békéscsaba vonalon

Fokozatosan megindulhat a vonatforgalom a budapesti Keleti pályaudvaron, miután a vasúttársaság szakemberei megjavították az elromlott biztosítóberendezést - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.

MTI

A közlemény szerint a Budapest-Hatvan-Miskolc-Nyíregyháza és a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon közlekedő személyvonatok már a Keleti pályaudvarra érkeznek, illetve onnan indulnak.
   
A Keleti pályaudvar - Kőbánya-felső - Rákos állomás között indított vonatpótló autóbuszok 14 óráig közlekednek, addig a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elfogadja a vasúti menetjegyeket és bérleteket az arra közlekedő járatokon.
   
A vasúttársaság munkatársai azon dolgoznak, hogy mielőbb, lehetőleg késő délutánig, kora estig helyreálljon a  menetrend szerinti közlekedés az érintett vonalakon.
   
A Mávinform korábban azt közölte, hogy a pályaudvaron egy biztosítóberendezési helyiségben ismeretlen okból füstölni kezdtek a kábelek.

A BKK a vonattal érkezőknek a Keleti pályaudvar megközelítésére az itt található járatokat ajánlja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!