Közélet

2015.11.29. 09:05

Katalin asszony fél évszázada hűséges előfizetőnk

A Békés Megyei Hírlap „A havi bevásárlást mi álljuk” elnevezésű előfizetői nyereményjátékának legutóbbi sorsolásán a békéscsabai Benkó Jánosnénak kedvezett Fortuna, így ő vehette át a 15 ezer forintos vásárlási utalványt.

Ny. L.

– Hűséges előfizetője vagyok a lapnak legalább ötven éve – ecsetelte Katalin asszony, aki hangsúlyozta, hogy ennél szebb névnapi ajándékot nem is kaphatott volna. – A férjem négy éve meghalt, de neki is az első volt reggelente, hogy elejétől a végéig átnézze az újságot. Én elsősorban a megyei híreket, a recepteket, a horoszkópot, valamint a színészekről, előadóművészekről szóló cikkeket olvasom el.

Katalin asszony elmondta, lesz helye a vásárlási utalványnak, mert főként így karácsony előtt megnőnek a kiadások. Örömmel költ ugyanakkor, mert például a főztjével örömet szerezhet gyermekeinek, négy unokájának, akik bearanyozzák az életét. A szerencse eddig elkerülte, a férje ugyan lottózott, de néhány kettesnél több nem jött össze. Ezért is öröm és meglepetés számára a mostani nyeremény.

Ahogy Benkó Jánosné fogalmazott: ezek után még jobb szájízzel kezd neki a Békés Megyei Hírlap olvasásának, bár eddig is elégedett volt a lap tartalmával, amit a megyéről meg akart tudni, azt megtalálta az újságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!