Sport

2015.11.28. 17:57

Nagyon feni a fogát az Újpest a Békéscsabára

Egy igen nehéznek ígérkező bajnoki mérkőzéssel zárja a hetet a Linamar-Békéscsabai RSE női csapata: vasárnap 16 órától a döntőbe vágyó, a nyáron nagyon megerősített UTE látogat a viharsarki megyeszékhelyre.

BEOL

A fővárosi lila fehérek eddig egyszer kapituláltak ebben a szezonban, még a Vasas tángálta el hazai pályán verte Milodanovics Andrea csapatát 3:0-ra, és a tabella harmadik helyét foglalják el jelenleg. Három szerb és egy amerikai légióssal, köztük Avramovics személyében egy Bajnokok Ligája Final Fourt megjárt játékossal érkeznek a lilák vasárnap, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az eddig még veretlen csabaiak sorozatát megszakítsák. A BRSE nagy koncentrációval, napi 5-6 óra edzéssel, s videó elemzéssel készült a rangadóra.

— Nagyon fontos, hogy a legmagasabb szinten, ritmusban játsszunk az UTE ellen — jegyezte meg Szasa Nedeljkovics, a Békéscsaba vezetőedzője. — Az elmúlt két hónapban szerencsére többször sikerült ez, és emiatt is tudtuk megnyerni valamennyi mérkőzésünket. Nem játszottunk, nem találkoztunk egymással az idei szezonban, de ettől függetlenül ismeri a két csapat a másikat. Nincsenek titkok.

— Ismerjük az Újpestet, felkészülünk belőlük maximálisan. Szikrázó küzdelmet várok, ahol szurkolóink biztatásától vezérelve, a megbeszélt taktikát betartva törünk majd győzelemre— fűzte hozzá Tálas Zsuzsanna, a Békéscsaba feladója.

— Tudjuk, hogy nagyon készülnek ellenünk — mindezt már Soós Nikolett, csapatkapitány mondta. — Sok friss információval rendelkezünk mi is róluk, hiszen több meccset is láttunk, valamint Szasa a helyszínen tekintette meg a Nyíregyháza elleni összecsapásukat. Igazi parázs hangulatú meccs lesz, melyre reméljük, hogy nagyon sokan kilátogatnak majd.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!