Sport

2015.10.10. 17:57

Magabiztosan nyert a megerősített Előre II.

A hazaiak többet támadtak, erőfeszítéseik azonban csak a 34. percben értek góllá.

BEOL

Békéscsaba 1912 Előre II.—Bölcskei SE 3—1 (1—0)
Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Békéscsaba, Kórház utca, 250 néző. V.: Csontos. Békéscsaba: Koszecz — Vozár, Vaskó, Damjanovics, Fabio — Viczián (Szalai), Ruzsa, Huszár, Pilán M. (Bozsó) — Birtalan, Kertész (Szántó). Edző: Boér Gábor. Bölcske: Mikler — Süvöltős (Fröhlich), Budai, Laták, Miskovicz — Blatt, Dorogi (Fogas) — Horváth M., Tóth T., Féhr — Szili. Edző: Buzás Attila.

A vendégcsapat fegyelmezett játékkal lepte meg az NB I-es együttesből alaposan megerősített lilákat. A hazaiak többet támadtak, erőfeszítéseik azonban csak a 34. percben értek góllá, amikor egy jobb oldali támadás végén Kertész beadását a hosszún érkező Huszár értékesítette, az ötös sarka tájáról, 1—0.

Fordulás után egyre nagyobb fölénybe kerültek a házigazdák, és a gólokkal sem maradtak adósak. A 65. Birtalan elengedte az előreívelt labdát, becsapva ezzel védőjét, helyzetbe hozva Kertészt, aki biztosan értékesítette a ziccert, 2—0. A 73. percben Fabio a bal oldalról pontosan adott középre és Bozsó csúsztatta a hosszú sarokba a labdát, 3—0.

A vendégek a 87. percben szépítettek. Blatt próbálkozott távolról, lövését bravúrral tolta kapufára Koszecz, a kipattanó Horváth M. elé került, amit újfent védett a csabai kapus, de a lecsorgót már bevágta Horváth M., 3—1. G.: Huszár a 34., Kertész a 65., Bozsó a 73., ill. Horváth M. a 87. percben. Kiállítva: Damjanovics (második sárga lap) s 83. percben. Jó: Vaskó, Fabio, Huszár, Ruzsa, Birtalan, ill. Blatt, Mikler.

Boér Gábor: — Megerősített csapatunk helyenként szép focit játszva, magabiztosan nyert. Győzelmünk értékét növeli, hogy egy nagyon motivált, masszív ellenfelet sikerült legyőznünk, amihez mindenféleképpen kellettek a visszajátszó, minőségi futballisták. A csapat sokat tett a győzelemért, végig profi módon állt a mérkőzéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!