Kék hírek, bulvár

2015.10.10. 08:20

Halálos gázolás után újabb súlyos baleset Békésben

Pár órával a 44-es főúton történt halálos baleset után egy személyautó vezetője árokba sodródott Gyula közelében.

MTI, police.hu, katasztrófavédelem.hu

A hétvége eddigi legsúlyosabb karamboljában egy gyalogos férfi vesztette életét. Mint megírtuk, péntek este egy tolató tehergépkocsinak nekiütközött egy Kondoros felől érkező személygépkocsi, amely az ütközést követően elsodorta a gyalogost. A személyautó utasa a roncsban ragadt, őt a tűzoltók szabadították ki feszítővágó segítségével.

Péntek éjjel, mindössze három órával a 44-es főúton történt tragédia után újabb balesetről érkezett bejelentés a hatóságokhoz: Gyula és Elek között, a kétegyházi elágazástól mintegy háromszáz méterre árokba borult, majd fának ütközött egy személyautó. A balesetben jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A sofőrt feszítővágóval szabadították ki a járműből a gyulai hivatásos tűzoltók. Orosháza belterületén szintén baleset történt: egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A balesetben a kerékpárral közlekedő férfi könnyebben megsérült.

Az ország másik részen - a 44-esen tragédiába torkollt tolatással szinte egy időben - ugyancsak halálos kimenetelű közlekedési baleset történt: egy 35 éves budapesti férfi egyelőre ismeretlen okból az autójával elütött egy kerékpározó 44 éves férfit Keszthelyen. A balesetben a keszthelyi biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!