Közélet

2015.09.04. 18:56

Újabb fitneszparkot avattak Gyulán

Dr. Görgényi Ernő polgármester és Balogh Lajos, a körzet önkormányzati képviselője adta át a Toldi Erőparkot, a város második fitneszparkját péntek délután Románvárosban, a Toldi utcában.

P. G.

A sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő elmondta, korábban több megkeresés is érkezett hozzá, amelyek során fitneszparkok kialakítását szorgalmazták.

— Ez a második ilyen létesítmény, az elsőt a Göndöcs-kertben avattuk fel a közelmúltban, s szeretnénk folytatni a fejlesztéseket.

Az 1 millió 756 ezer forintos költségeket — ami a terület rendezését és az ágyazat elkészítését is magába foglalja — képviselői alapjából Balogh Lajos, a körzet önkormányzati képviselője finanszírozta.

— Sokan sportolnak, elsősorban futnak ezen a városrészen, és úgy tapasztaltam, hogy lenne igény egy újabb kültéri sportolási lehetőségre — tette hozzá Balogh Lajos. — Ezért is jött létre a hat erőgépet, de összesen tíz munkaállomást tartalmazó Toldi Erőpark.

A területen tavaly kisebb játszóteret is avattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!