Közélet

2015.09.04. 14:42

Barátaihoz utazik először új autójával Miss Balaton

Átvette nyereményautóját a Miss Balaton by Cosmopolitan győztese. Viczián Csilla rutinos sofőrként maga vezette haza vadonatúj Toyota Aygóját, amivel először szegedi barátaihoz utazik, majd Budapest felé veszi az irányt. A békéscsabai szépség ugyanis párjával a fővárosba költözik.

BEOL

Fotó: Racz_Tomi

Az úton és a magánéletben is kerüli a konfliktusokat a Balaton királynője. Viczián Csilla jogosítványának megszerzése óta, két éve vezet balesetmentesen, de volt, hogy ez csak egy hajszálon múlt.
 
– Amikor megszereztem a jogosítványomat, anyukám rögtön a kezembe adta a kocsikulcsot, hogy kipróbálhassam magam élesben is. Később is mindig megkaptam az autót, ha szükségem volt rá, ezért hamar megszereztem a rutint. Alapvetően nyugodt sofőr vagyok, inkább elengedek másokat, mint hogy én kezdjek őrült manőverekbe, egyszer viszont esélyem sem volt előzékenynek lenni. Egy autós mindenféle jelzés nélkül, a semmiből vágott elém, és hirtelen kellett fékeznem, nehogy összeütközzünk. Szerencsére nem történt baj, de nagyon megijedtem – mesélte a szépség, aki hamarosan már Budapesten utcáin tökéletesíti vezetési technikáját.

– A párom, Gergő egy fővárosi csapatban kosárlabdázik, a szépségversennyel kapcsolatos teendők és munkák engem is idekötnek, ezért együtt költözünk Budapestre – árulta el Csilla.
 

– Rengeteg barátunk, ismerősünk van Szegeden, ezért az első nagyobb utunk oda vezet majd, hogy megmutassuk az új autót. Utána megyünk vissza Békéscsabára, majd amint lehet, csomagolunk és költözünk. Még soha nem vezettem Budapesten, és kicsit tartok tőle, de mivel imádok a kormány mögött ülni, biztosan hamar megszokom. Már alig vártam, hogy átvehessem az Aygót, és annak örülök a legjobban, hogy most már ha egyik percről a másikra eszembe jut elindulni a nagyvilágba, csak beülök a csodaszép kocsimba és mehetek! – Tette hozzá lelkesen a királynő, akit Horváth Éva, a Miss Balaton by Cosmopolitan versenykoordinátora is elkísért az autóátadásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!