Sport

2015.09.04. 08:45

Békési ökölvívó képviseli Magyarországot a vébén

A Békési TE ökölvívója, Ferhat Nassim képviseli Magyarországot a Szentpéterváron zajló Junior Világbajnokságon. A több mint egy héten át tartó junior Ökölvívó Világbajnokság pénteken kezdődött az Oroszországi Szentpéterváron.

BEOL

Némi szerencsének, és a tavalyi esztendőben szerzett magyar bajnoki bronzéremnek köszönhetően került a kiutazó csapatba a békési fiú, miután az első számú versenyző sérülés miatt kénytelen volt lemondani a világbajnokságon való szereplést. Így a Békési TE versenyzője, Ferhat Nassim lépett elő első számú indulónak.

Nassim már augusztus 17-től a tatai edzőtáborban készült a válogatott kerettel. Felkészülésében Maczik Pál, a Békési TE és a válogatott keretedzője segíti.

Megtudtuk, a felkészülés szeptember 2-ig tartott, amikor a magyar válogatottal mindketten kiutaztak a szeptember 4-én, pénteken kezdődött és jelenleg is tartó világbajnokságra, Szentpétervárra.

Címkék#Békés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!