Közélet

2015.09.03. 19:50

Anyakönyvi hírek

Születések, házasságkötések és halálesetek Békésen, Békéscsabán és Orosházán.

BEOL

BÉKÉS
Házasságkötések:

Cinanó Mihály és Máté Dóra Alina, Boda Géza (Gyula) és Kiss Éva (Békés), Fekete László és Burai Ilona.

BÉKÉSCSABA
Házasságkötések:
Szabó Dávid (Gyula) és Apáti-Nagy Glória (Békéscsaba), Svarsnig Antal (Újkígyós) és Murzsicz Anikó (Békéscsaba), Milánkovics Gábor (Tokod) és Szilágyi Ilona (Dévaványa), Szojka Tamás és Murzsicz Tímea, Szabó Lajos Sebestyén (Pécs) és Hegedűs Evelin Alexandra (Pécs), Bencsik Mihály Róbert és Hidvégi Bettina, Skumát István Csaba és Harangozó Ninetta, Szegedi Endre és Hunya Lilla, dr. Czina József és Ódry Anita, Kis Róbert és dr. Tóth Ivett, Brakszatórisz Norbert (Szarvas) és Krajcsó Zsanett (Békéscsaba), Bisztray Richárd (Dombegyház) és Hurguly Nóra (Dombegyház), Zelenyánszki Attila Pál és Gémes Nóra, Dóczy Balázs (Mezőberény) és Petőcz Gabriella (Békéscsaba), Beke Ferenc és Kovács Szandra Mónika, Hideg András és Várhegyi Krisztina, Kotroczó Péter (Veszprémgalsa) és Molnár Erzsébet (Veszprémgalsa).

Születések:
Lipcsei Péter és Bereczki Brigitta fia Péter, Annus Tamás és Gecsei Viktória fia Zente.

Halálesetek:
Polonszki László (57 év, Kardos), Nagy Lajosné (94 év, Gyomaendrőd), Viczián György (83 év), Szlopoczki Árpád János (60 év), Oláh Ferencné Csicsely Mária Lívia (73 év), László Sándorné (75 év, Békés), Alföldi Jánosné (87 év, Békés), Áchim Mihály (75 év).

OROSHÁZA
Házasságkötések:

Juhász-Nagy József (Földeák) és Orbán Emese (Hódmezővásárhely), Tulkán Ferenc és Fintor Dóra, Kotolák Sándor és Vass Boglárka.

Születések:
Szűcs Péter László és Kun Éva Cintia fia Alex Péter (Battonya), Dús Sándor és Szabó Tünde fia Kevin Sándor (Mezőkovácsháza), Benyó Zsolt és Tropa Beáta fia Levente (Szarvas).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!