Közélet

2015.08.02. 19:05

CsaKK szelfizz nyáron!

Tovább tart a Csabagyöngye szelfi játéka a Csabai Nyár főtéri eseményeihez kapcsolódva. Értékes nyereményekkel díjazzák a legtöbb szavazatot kapó képeket, és külön értékelik a legkreatívabb fotót is. Még augusztus 20-án is érdemes lesz fotókat készíteni és beküldeni. (x)

BEOL

Július 20. és augusztus 20. között a Csabagyöngye szervezi, rendezi a Csabai Nyár eseményeit. A Szent István téren (főtéren) minden este héttől, kiülős koncertekkel a Csabagyöngye teraszán péntekenként este fél kilenctől és vasárnapi játszótérrel a Városháza előtt vasárnap délutánonként hattól várják díjtalan programokkal az érdeklődőket. A kulturális központ munkatársai hiszik, hogy az általuk kínált események kiváló alternatívát nyújtanak a családoknak az esténkénti tévézéssel szemben.

A programsor fesztelen, fesztiválokat idéző hangulatát próbálják megjeleníteni szelfi játékukkal.

Arra buzdítják főtéri eseményeik látogatóit, készítsenek szelfit a rendezvényen, tegyék közzé a fotót a Csabagyöngye Facebookos applikációja segítségével, majd gyűjtsenek szavazatokat a képre.
A legtöbb szavazatot kapó képek és a legkreatívabb fotó készítőit díjazzák a szervezők, de jut ajándék minden napra a szelfikre szavazóknak is.

A Csabai Nyár Csabagyöngye szervezte programjai megtalálhatók itt, a szelfi játék oldala pedig ide kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!