Közélet

2015.08.02. 12:43

Elkápráztatta a zsűrit a mezőberényi szépség

Szombaton este immár harmadik alkalommal rendezték meg a Kunország Szépe elnevezésű szépségversenyt Kisújszálláson, amelyen elsöprő győzelmet aratott a 19 éves mezőberényi Mihala Rebeka.

heol.hu – Fotó: Daróczi Erzsébet

Harmadik alkalommal rendezte meg a kisújszállási Kumánia Gyógy - és Strandfürdő a Kunország Szépe szépségversenyt szombaton, amelyen tizenegy ifjú hölgy vállalta a megmérettetést.

Az eredményhirdetésen először az abonyi Gaál Tímea vett át különdíjat, majd a legszebb kisújszállási lány a 19 éves Zsoldos Mónika lett, aki egyben a Közönség Szépe díját is elnyerte.

A közösségi portálon meghirdetett szavazás nyertese a 8-as sorszámmal induló 19 éves Mihala Rebeka lett, aki Mezőberényből érkezett. Az Új Néplap és a Heves Megyei Hírlap Különdíját is ő kapta, melyet Szőllősi Judit hirdetésvezető adott át részére. Az ifjú hölgy a zsűri többi tagja szerint is a legszebb volt ezen az estén, így ő lett a III. Kunország Szépe győztese is, így ő kapta meg Martinek Jánostól és Kui Jánostól a koronát és a szalagot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!