Közélet

2015.07.31. 17:43

A Gyulai Törvényszék több munkatársa kapott elismerést

A Bíróságok Napján az Országos Bírósági Hivatalban ünnepélyes keretek között adták át a bírák és az igazságügyi alkalmazottak részére az Országos Bírói Tanács által adományozott elismeréseket. A Gyulai Törvényszék illetékességi területéhez tartozó bíróságok bírái és igazságügyi alkalmazottai közül összesen heten részesültek elismerésben.

P. G.

A példaértékű szakmai munkásságára és életútjára figyelemmel a Juhász Andor-díj ezüst fokozatát adományozták dr. Gyalogné dr. Varga Évának, a Szarvasi Járásbíróság elnökének, továbbá a Juhász Andor-díj bronz fokozatával ismerték el Tóth Évának, a Gyulai Járásbíróság tisztviselőjének kiemelkedő munkáját. Az Országos Bírói Tanács szakmai kvalitásai alapján tanácsos címet adományozott Kardos Ferencnének, a Gyulai Törvényszék tisztviselőjének.

Bírósági Szolgálatért Oklevelet vehetett át 50 éves bírósági szolgálata alkalmából dr. Csukás Lajos, a Gyulai Törvényszék nyugalmazott bírája és Aranyos Istvánné, a törvényszék Gazdasági Hivatalának tisztviselője, továbbá 45 éves bírósági szolgálata alkalmából Horváth István Ferencné, az Orosházi Járásbíróság írnoka és Spiegel Pálné, a Gyulai Törvényszék Gazdasági Hivatalának tisztviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!