Kultúra

2015.07.30. 08:33

Szelfi pontok a csabai főtéren

Szelfi pontokat helyeztek ki a Csabagyöngye Kulturális Központ munkatársai a Szent István téren. A csabai főtér a helyszíne a Csabai Nyár július 20-augusztus 20. közötti programjainak, ehhez kapcsolódva hirdetett játékot a Csabagyöngye. (x)

BEOL

A Csabai Nyár július 20. óta futó időszakában a Csabagyöngye szervezi a programokat.

Hétköznapokon este héttől a főtéren, péntekenként emellett este fél kilenctől a kulturális központ melletti stég színpadon, szombaton este nyolc órai kezdettel és vasárnap délután hattól megint csak a főtéren rendez díjtalan eseményeket az intézmény. A programok között van könnyű- és klasszikus zene, népzene, tánc, gyermekprogramok.

Az eseménysorhoz szelfi játékot is hirdetett a Csabagyöngye. Arra bíztatják a kulturális központ nyári rendezvényeinek résztvevőit, hogy szelfizzenek, a képet az intézmény Facebook-os alkalmazásán töltsék fel, majd gyűjtsenek szavazatot a képre. A legtöbb szavazatot kapó képeket, illetve a legkreatívabb fotót értékes ajándékokkal díjazzák a szervezők, de jól járnak a szavazók is; utóbbiak között minden nap ajándékokat sorsolnak ki.

A csabai főtéren kihelyezett szelfi pontok persze csak a játékra hívják fel a figyelmet: az önarcképeket bárhol el lehet készíteni!

Lesz hol szelfizni a hétvégén is. Pénteken este héttől a főtéren Kölcsey Szabolcs és Varga Ádám szórakoztatja az érdeklődőket, este kilenctől pedig a Dirty Slippers koncertezik a Csabagyöngye teraszán. Szombaton este utcabál lesz a főtéren a Hevesi Happy Band-del este nyolctól. A vasárnap családi programot hoz: a vasárnapi játszótér házigazdája a Meseház lesz. A 18 órakor kezdődő eseményen a gyermekeket játszóház, a szüleiket a Trans-formation együttes koncertje várja.

A szelfi játék leírása és díjai megtalálhatók itt, a Csabai Nyár főtéri programjai pedig itt. Érdemes megnézni a játék ">videó szpotját is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!