Közélet

2015.07.29. 14:40

Hogy járnak a buszok a vasútberuházás alatt?

Több olvasónk is érdeklődött az elmúlt napokban, hogy a békéscsabai vasútberuházás kapcsán lezárt útszakaszok miatt hogyan közlekednek a buszok az érintett szakaszokon.

BEOL

Olvasóink felvetéseit továbbítottuk a közlekedési társaságnak, ahonnan az alábbi választ kaptuk:

A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. tájékoztatja az utazóközönséget, hogy Békéscsabán, belterületi vasútépítési projekt munkálatai miatt 2015.07.27-től (hétfőtől) lezárták a Kétegyházi úton levő vasúti átjárókat.

A lezárás miatt a 4828 (Békéscsaba - Elek - Lőkösháza - Mezőkovácsháza), a 4830 (Békéscsaba - Szabadkígyós - Újkígyós) és a 4833 (Csanádapáca - Tótkomlós - Békéssámson) számú regionális autóbuszvonalak érintett járatainak az Orosházi út – 4433 jelű út – Kígyósi út terelőútvonalon kell közlekednie.

A járatok nem érintik „Békéscsaba, IKV”, „Békéscsaba, Hűtőház” és „III. sz. Cserépgyár, bejárati út” megállóhelyeket, a Társaság Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatával karöltve keresi a megoldást az ebből fakadó problémákra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!