Kék hírek, bulvár

2015.07.07. 07:52

Fotók: öt gázpalackot hoztak ki a lángoló épületből

Kigyulladt egy dévaványai melléképület kedden hajnalban - közölte a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. A berendezési tárgyak is égtek, számos palackot kellett kihozni az épületből.

BEOL

A körülbelül százötven négyzetméteres épület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett, a lángok berendezési tárgyakra és a bent tárolt éghető anyagokra is átterjedtek.

A szeghalmi hivatásos tűzoltók két fecskendővel és egy vízszállítóval vonultak a helyszínre, három vízsugárral fékezték meg a tűz terjedését. Oltás közben öt hőhatásnak kitett palackot (egy argon-, egy propánbutángáz-, két oxigén- és egy dissous-palackot) kihoztak a helyiségből. Az épület mellett tárolt oxigén-és dissous-palack szintén felhevült.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Fotó: katasztrófavédelem.hu
[/caption]

A két dissous-palackot a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Körös” Közterületi Támogató Alosztályának rendőre lőtte ki, a többi palackot a tűzoltók visszahűtötték. Nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!