Kék hírek, bulvár

2015.07.04. 13:09

Vonattal ütközött egy autó Orosházánál, ketten megsérültek

Összeütközött a Mezőhegyesről Mezőtúrra tartó személyvonat egy személyautóval Orosházán, a Szentesi úti vasúti átjáróban szombaton, emiatt Orosháza és Kardoskút között pótlóbusz szállítja az utasokat. Az autó két utasát tűzoltók szabadították ki a roncsból, majd átadták a mentőknek.

Forrás: MTI, katasztrófavédelem.hu, Oroscafé - Fotó: Oroscafé/Melega Krisztián

A Mávinform közleményben úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy az autó a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre. A balesetben a vonat utasai közül senki sem sérült meg. A személyautót a vonat a vágányon kívülre lökte.

Az Oroscafé információi szerint az autóban két idős személy utazott, akik Gyopáros irányából haladtak a város felé. Az idős hölgy súlyosabban megsérült, ő fejsérülést szenvedett, míg az autót vezető férfi könnyebben megúszta a balesetet. Mindkettőjüket az Orosházi Kórházba szállították.

A vonaton az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki. Az utasokat vonatpótló busz szállította tovább a helyszínről.

A Mávinform közleménye szerint a helyszínelés ideje alatt szünetelt a vonatforgalom. Mezőhegyes és Mezőtúr között 10-20 perces késések is előfordulhattak. Az eredeti menetrend késő délután állt helyre.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Fotó: MTI/Donka Ferenc
[/caption]

Címkék#Orosháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!