Kék hírek, bulvár

2015.07.04. 08:03

Élettársi perpatvar: hasba szúrtak egy férfit Kondoroson

Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit volt élettársának aktuális partnere szúrt meg egy ház udvarán Kondoroson - közölte a rendőrség.

Ny. L.

Emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya július 3-án. Albert István a főkapitányság sajtószóvivője elmondta, a rendelkezésre álló adatok szerint a 63 éves, kondorosi Sz. József pénteken, 17 óra előtt néhány perccel élettársa kondorosi lakóházának udvarán egy késsel megszúrta a nő korábbi élettársát, majd a két férfi összeverekedett.

A sértett bejelentése után a mentők mindkettőjüket kórházba szállították. Az orvosi vizsgálatok eredményei alapján a megszúrt, 49 éves férfi életveszélyes sérülést, Sz. József pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A bűnügyi osztály nyomozói a 63 éves férfit a kórházi ellátását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

Kondoroson már a mentők megérkezéséből tudták a Bajcsy-Zsilinszky utcában élők, hogy valami nagy baj történt péntek délután. Információink szerint az utca egyik házában élő nő, és jelenlegi élettársa szeszes italt is fogyasztott a nap folyamán, valamint bevásárolni is voltak. Hazaérve ott tartózkodott a lakásban az asszony korábbi élettársa, aki a közös gyermeküket ment meglátogatni, de nem találta a házban, így leült a konyhában. Úgy tudjuk, az előző, 49 éves élettárs jelenléte nem számított ritkaságnak a Bajcsy utcai házban.

Azt beszélik Kondoroson magáról a tragédiáról, hogy a 63 éves férfi zokon vette a nő volt élettársának megjelenését, számon kérte, hogy mit keres ott. Amikor pedig a 49 éves férfi kiment az udvarra cigarettázni, a 63 éves utánament, és egy konyhakéssel információnk szerint hasba szúrta. A sértett önvédelmi válaszul bántalmazta az idősebb férfit, aki ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett, főként az arcán. A mentőket végül a 49 éves férfi hívta ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!