Kék hírek, bulvár

2015.05.28. 13:22

Rendőrkézen a csavarhúzós betörő

A rendőrök 4 óra alatt elfogták azt a férfit, aki betört egy házba Sarkadon. A betörő csavarhúzóval feszítette fel a ház ajtaját, így jutott be az épületbe.

police.hu

A Sarkadi Rendőrkapitányság eljárást folytatott egy helyi férfi ellen. A 27 éves F. I. április 17-én 17 óra és április 18-án 6 óra között betört egy lakóházba Sarkadon. A melléképületben talált csavarhúzóval felfeszítette a ház hátsó ajtaját, majd az épületből élelmiszereket, konyhai mérleget, szerszámokat, akkumulátortöltőt és egyéb tárgyakat tulajdonított el.


 
A bűncselekményről érkezett bejelentést követően a rendőrök 4 órán belül elfogták a gyanúsítottat. Nyomkövető kutya segítségével jutottak el a házáig, ahol megtalálták a lopott tárgyakat. A sértett kára megtérült, a rendőröktől mindent visszakapott, amit elloptak tőle.

A Sarkadi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lopás bűntett gyanúja miatt elrendelt nyomozást május 26-án lezárta és az eljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal küldte el a Gyulai Járási Ügyészségre.

Címkék#sarkad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!