Sport

2015.05.25. 11:25

Jégesőben is győzött a magyar csapat Új-Zélandon

A magyar U20-as válogatott a hétfői felkészülési mérkőzésen 7–0-ra legyőzte a szintén vb-résztvevő Fidzsi-szigeteket.

BEOL

A magyar válogatott Belgiumban, Olaszországban és Franciaországban is légióskodó ausztrál Frank Farina vezette Fidzsi ellen lépett pályára új-zélandi idő szerint hétfő délután.

Az MLSZ beszámolója szerint a találkozóra nem az előzetesen megadott helyszínen került sor, a hatalmas esőzések miatt ugyanis játékra alkalmatlanná vált az eredetileg kijelölt stadion pályája.

A csapatok szokatlan időjárási körülmények között, kellemetlen hideg szélben, vissza-visszatérő jégesőben játszották le a találkozót. Emellett a "beugró" pálya talaja is bőven hagyott kívánnivalót maga után - tették hozzá. Nálunk a Székely - Osváth, Kecskés, Lenzsér, Tamás - Vida, Berecz, Kalmár - Zsótér, Mervó, Oláh összeállítású együttes kezdett, és már a találkozó legelején egyértelmű volt a két csapat közti jelentős különbség. A mieink végül magabiztosan futballozva, 7-0-ra nyertek.

A mérkőzésen Németh Márió és Zsótér Donát egyaránt duplázott, mellettük Kalmár Zsolt, Sallai Roland, és az egyébként békéscsabai Oláh László is betalált.

Bővebb információkat és képeket az MLSZ honlapján talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!