Sport

2015.05.22. 12:29

Az első percben vezetést szerzett a Viharsarki FC

Már az első percben vezetést szerzett a hazai csapat a tartalékos vendégekkel szemben, sőt az ötödik percben már kétgólos volt az előny.

BEOL

Pioneers Viharsarki FC—Rubeola Csömör 7—3 (4—3)

NB I-es futsal mérkőzés. Rájátszás a 7—9. helyért, Békéscsaba, 100 néző. V.: Baghy, Zimonyi, Puskás. Pioneers: Patka — Szarka, Lukucz, Sztojka, Bondár. Cs.: Borbély, Farkas, Knyihár, Veres, Horváth, Dócza, Zsömbörgi, Dohányos, Laksteter. Vezetőedző: Kiss László. Csömör: Varsányi — Maruzsi, Smeló, Miletics, Érsek. Cs.: Szécsi, Tősér. Játékosedző: Takó Csaba.

A kétgólos előnyt követően érthetetlen módon kapkodni kezdtek a Pioneers játékosai, aminek az lett a következménye, hogy egyenlítettek a csömöriek. Ezt követően újból rúgott kettőt a Viharsarki FC, ám a félidő lefújása előtt fél perccel megint gólt talált a vendégcsapat, így ismét szorossá vált a meccs.

A második játékrész elején nagy rohanásba kezdtek a csapatok, inkább a pálya közepén folyt nagy harc, a kapuk ritkán kerültek veszélybe.

Már csak négy perc volt hátra, amikor a Pioneers megszerezte az ötödik gólt, ami után az egyre jobban fáradó vendégek átálltak az öt a négy elleni játékra. Ennek az lett a következménye, hogy kaptak még további két gólt, s így már nagy arányú zakóba szaladtak bele. 

Kiállítva: Smeló, Maruzsi. G.: Bondár 3, Farkas 2, Laksteter, Veres ill. Érsek, Szécsi, Tősér.

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!