Kultúra

2015.05.19. 15:45

Egy nap, amikor az álmok valóra válnak

Idén is a Csabagyöngyénél lesz valódi a gyermeknap Békéscsabán. Rengeteg játékot, ajándékot és meglepetést, de főleg a szülőkkel közös együttlétet kínál a kulturális központ. (x)

BEOL

1950 óta május utolsó vasárnapján ünnepeljük a Nemzetközi Gyermeknapot. A nap célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek jogaira, sajátos világukra. A Csabagyöngye egyszerűen játszani hív minden srácot, s velük a szüleiket – mert a legnagyobb ajándék ezen és a többi napon, ha azokkal lehetnek, akiket szeretnek, akikre számítanak.

A szervezők azt ígérik, lesz minden, amit a gyermekek szeretnek: vattacukor, fagylalt, ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, egyedi építésű és extrém bringakiállítás, vízibubi, társasjátékok a Vár-Játékkal, quadok, közös pontgyűjtő játék a Munkácsy Mihály Múzeummal és a Békés Megyei Könyvtárral.


S hogy sok gyermek (és szülő) álma is teljesüljön, jelmezes Star Wars fotózást is kínál a kulturális központ – a végeredmény valami olyan lesz, mint az előzetes videóban.

A színpadi programok fellépőiről további információ a Csabagyöngye honlapján található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!