Közélet

2015.03.31. 13:29

Országos kampánnyal népszerűsítik Gyulát

„Be hedonist” elnevezéssel indít új, városi egységcsomagra épülő marketingkampányt partnereikkel a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és a Gyulai Várfürdő Kft. — jelentette be a témával kapcsolatos keddi sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő polgármester.

P. G.

Mint elhangzott, a kezdeményezés a szezonon kívüli időszak, ezen belül is a hétköznapok forgalmának emelkedését szolgálja. A kampány a jövő héten indul, a csomag 2015. április 6-tól június 12-ig, valamint augusztus 24-től november 27-ig érvényes, hétköznapokon. Célcsoportját a fiatal és középkorú párok alkotják, akiknek lehetőségük nyílik, hogy hétköznap is elutazzanak kikapcsolódni néhány napra.

Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, az elképzelés markáns célt szolgál.

— Egyértelmű, hogy az általános, sablonos, megszokott reklámokkal már nagyon nehéz elérni a potenciális vendégkört, ezért a szokatlan, kissé provokatív, de a jó ízlés határain belül maradó elnevezés — hangsúlyozta a szakember.

Az összefogással létrejött gyulai csomagot a pozitív értelemben vett „hedonista” életmóddal népszerűsítik, melyhez teljes mértékben igazodik a csomag tartalma is, melyekről bátran kijelenthető, hogy a vendégek „minden érzékére hatnak”, ugyanakkor Gyulát, mint komplexségében egyedi attrakciót mutatják be.

Tóth Henriett, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. marketingasszisztense kiemelte,a csomag kötelező tartalmi elemei között a partner szállásadók részéről biztosított kedvezmény: 3+1 éjszaka szállás, hétköznap, a Várfürdő részéről biztosított kedvezmény: hétköznap minden belépőjegy mellé ajándék belépés a Castello Wellness és Szaunaparkba, ahol különleges szauna szeánszokra is tartanak egyaránt szerepel. Emellett egyéb meglepetések is várják a vendégeket a fürdővárosban a csomag részeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!