Sport

2015.03.31. 12:19

Békéscsaba-Vasas: háromezer szurkolóra számítanak

Az előrejelzések szerint háromezernél is többen látogathatnak majd ki a keddi Békéscsaba-Vasas rangadóra.

Fotó: 1912elore.hu

A labdarúgó NB II-ben döntetlenül vágződött a Szolnoki MÁV—Gyirmót rangadó, míg a hétközben edzőváltáson átesett Mezőkövesd sem tudott nyerni Szigetszentmiklóson. Mindez azt jelenti, ha a keddi békéscsabai rangadón a lila-fehér együttes legyőzi a Vasast, akkor egy pontos előnnyel a bajnoki tabella élére ugranak Zoran Szpisljak vezetőedző tanítványai. 

„Nagy előny, hogy végre hazai pályán futballozhatunk – mondta Zoran Szpisljak, a Nemzeti Sport Online-nak. – Az előrejelzések szerint háromezernél is többen buzdíthatnak bennünket a stadionban, ha abból indulok ki, hogy annak idején az első bajnokinkon négyszázan is alig voltak, jelentős az előrelépés."

A Békéscsaba 1912 Előre—Vasas mérkőzést kedden 18 órakor rendezik a Kórház utcai stadionban, ahol látványos program keretében felavatják az új centerpályát.

Utóbbit már egy hétfőn tartott edzés keretében is szerette volna megejteni a klub, de az eső miatt nem lehetett tréningre használni az új gyepet – olvasható az Előre honlapján. Helyette - kizárólag a pálya szélét használva - egy átmozgató, könnyed bemelegítésen vett részt a csapat, melyről több fotó is készült.  

A 18 órakor kezdődő mérkőzést élőben követheti majd itt a Beol.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!