Kék hírek, bulvár

2015.03.03. 16:05

Autómentővel vitette el a lopott vasalógépet

Vasalógépet lopott el egy telephelyről egy férfi, akivel szemben befejezte a nyomozást a Békéscsabai Rendőrkapitányság.

BEOL

A Békéscsabai Rendőrkapitányságra február 10-én lopásról érkezett bejelentés. A sértett elmondta, hogy korábbi vállalkozásában használt gépeket tárolt egy telephelyen, ahol két raktárt bérel. Az egyik gép nem fért be a helyiségekbe, ezért az udvaron helyezte el és fóliával takarta le.

A tulajdonos február 10-én észlelte, hogy a nagy súlyú, elektromos meghajtású mángorlót ellopták. A rendőrkapitányság nyomozói hamar előállítottak egy 38 éves békéscsabai férfit, aki a kihallgatásakor elismerte a lopás elkövetését.

Vashulladék szállításában segített a telephelyen, amikor azt mondta a szállítást végző autómentősnek, hogy a vasalógép az övé, azt is el szeretné vinni a fémfelvásárlóhoz. A mángorlóért kapott teljes összeget eltette, a pénz egy részét elköltötte. A nyomozók a felvásárlónál megtalálták és lefoglalták az összevágott gépet.
 
[caption id="" align="alignleft" width="430"] Fotó: police.hu
[/caption]
A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 38 éves Sz. Mihály ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást március 2-án lezárta. A nyomozás során keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a Békéscsabai Járási Ügyészségnek küldte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!