Sport

2015.03.03. 15:54

Két találat után búcsúzott a csabai lány

A felemásra sikeredett csoportmérkőzések (három győzelem, ugyanennyi vereség) után hiába volt kiemelt a békéscsabai Bohus Réka a maribori párbajtőrvívó junior Európa-bajnokság főtábláján, s győzte le a török Ozkalaycit, a későbbi 6. orosz Kuzmenkova 15:13-ra jobbnak bizonyult nála, így Réka a 30. helyen zárt.

G. P.

— Már a fordulóban látszott, hogy nem úgy megy a tavalyi Eb-n bronzérmes Rékának, a szerbet és a svédet is meg kellett volna vernie — mondta Galli Zsolt, Bohus békéscsabai edzője.

A táblán a törököt a várakozásoknak megfelelően legyőzte, a 32 között azonban a nagyon erős orosz lánnyal találkozott. Kuzmenkovát a tavalyi Eb-n legyőzte, most azonban hiába faragott három pontot hátrányából, a rutinos orosz két együttes találattal behúzta a csörtét.

Rékának a csütörtöki csapatverseny során még lesz egy javítási lehetősége, ám ott sem lesz egyszerű a feladat, hiszen ha kezdésként megverik Angliát, a 4 közé jutásért Oroszországgal csaphatnak össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!