Kultúra

2015.03.03. 14:31

LOM - Csak szerelem volt szombat este

Szombat este teljes telt ház fogadta a színészeket a LOM – Land of Music zenés sorozat Csak szerelem című estjén. Ezúttal nagysikerű musicalek szerelmes dalai csendültek fel. (x)

BEOL

A dalok egy-egy szerelmi történet különböző szakaszit és fajtáit mutatták be, melyekben az ismerkedéstől a szakításon keresztül eljutottunk a kibékülésig, a boldog fináléig. Az est vendégművésze a Budapesti Operettszínház fiatal tehetsége, a Koldusoperából jól ismert Kisfaludy Zsófi, a házigazdája Gulyás Attila, a Békéscsabai Jókai Színház színésze volt.

Liszi Melinda, mint konferanszié nyitotta az estét, majd Kisfaludy Zsófi és Nagy Róbert tolmácsolásában Az Operaház Fantomja című musicalből a Gondolj rám című dal szólalt meg. Ez hangilag egy nagyon nehéz dal, emiatt Kisfaludy Zsófi előzetesen megsúgta kollégáinak, hogy nagyon izgul, de ebből semmit sem lehetett érzékelni: gyönyörű volt, de Gulyás Attila Haláltánca (Elisabeth) is „nagyot szólt”…

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotó: Jókai Színház
[/caption]

Az est kicsi fénypontja, Gábor Anita ismét bebizonyította, hogy filigrán testéből hatalmas hang tud kijönni, Nagy Róberttel a Néhány csepp esőt (Nyomorultak) „hideg kirázósan” énekelték, mely után jogosan röpködtek a nézőtérről a barvók. A Moulin Rouge-ból egy egész blokkal lepték meg a közönséget, melynek koreográfiája is kiváló, hatásos és látványos volt, de szintén nagyszerű alakítást nyújtott duettjeikben Balázs Csongor Tatár Biankával és Köböl Lilla Biró Gyulával. A közönség igazán jól szórakozott, melyre a bizonyíték az ovációval és a vastapssal volt.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotó: Jókai Színház
[/caption]

A sorozat következő állomása március 14-én lesz „Burlesque” - Éjszakai kalandozások a ’20-as évektől napjainkig címmel, melynek sztárvendége Gubik Petra, házigazdája Csomós Lajos lesz és közreműködik majd a Fit Dance Center Kerekes Judit vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!