Sport

2015.03.03. 13:34

Pontszerzők a békéscsabai Hato fiataljai

A békéscsabai Hato Judo és MMA SE fiatal judósai a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség solti Tavasz Kupáján léptek tatamira a hétvégén. A diák A-korcsoport (12 évesek) 38 kg-os súlycsoportjában Tyetyák András valamennyi mérkőzését ipponnal nyerve szerezte meg az aranyérmet.

BEOL

A 32 kg-ban remek teljesítményének köszönhetően Kékegyi Márk, a +56-ban Halmágyi Tamara is a dobogó második fokára állhatott fel. A 35 kg-os súlycsoportban Kliment Kristóf az ötödik helyen zárt. Az egy évvel fiatalabbaknál a B-korcsoportban Molnár Attila nagyot küzdve, technikai hiányosságait lelkes judóval pótolva végzett a második helyen.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Fotó: Halmágyi Antal
[/caption]

— Mind az öt versenyzőnk pontszerző helyen zárt, ami jó előjel a március végi bajai verseny előtt — dicsérte a gyerekeket Halmágyi Antal edző.

A solti viadalt megelőzően Budapesten rendezték meg a Belügyminisztérium országos judo bajnokságát, amelyen a Hato Judo MMA SE képviseletében a +100 kg-ban versenyző Halmágyi Antal négy ippongyőzelemmel aranyérmes lett.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Fotó: Halmágyi Antal
[/caption]

Kiss Csaba a 73 kilogrammosok mezőnyében két győzelemmel és két vereséggel a 7. helyen fejezte be a küzdelmeket. Biztató mérkőzést vívott Ungvári Zoltánnal, az olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós öccsével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!