Sport

2015.03.03. 10:22

A bennmaradásért harcol a Csorvási SK

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság sereghajtója, a Csorvási SK hatpontos hátrányban van a 14. helyen álló Dombegyházzal szemben, de nem mondtak le a bennmaradásról. Céljaik elérésében visszatérő játékosok segíthetnek.

G. P.

A Zsiga Róbert, Tárnyik Tibor edzőkettős az egykori csorvási gólgyárossal, a sportág vérkeringésébe visszacsatlakozó Simon Gáborral, valamint a Pénzügyőrben futballozó Samu Péterrel is számolhat. Megfordult már Csorváson Mátyus Roland is, aki az elmúlt időszakban Székkutason futballozott.

Érzékeny veszteséget jelent ugyanakkor a házi gólkirály Kecskeméti Sándor távozása, aki ősszel csapata 22 találatának csaknem a felét, kilencet lőtt. A 22 esztendős támadó a megye egy kiesőjelöltjéhez, a Gyomaendrődi FC-hez igazolt. Lukoviczki János abbahagyta a futballt, Kaczkó György Zsolt sorsáról nem tudnak Csorváson, nem látogatja az edzéseket.

— A felkészülést eddig tisztességesen elvégeztük, a mérkőzésekkel együtt a heti öt, az utóbbi időszakban négy foglalkozásra jó létszámmal jártak a fiúk — tájékoztatott a technikai vezetői teendőket is ellátó másodedző, Tárnyik Tibor.

— Riválisainkkal már az idény elején összecsapunk, akkor sok minden eldőlhet. A célunk nem lehet más, mint kiharcolni az osztályban maradást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!