Sport

2015.03.01. 08:40

Fordulatos, furcsa mérkőzésen győzött a Csaba

Sok érthetetlen ítélet is született az Eszterházy Károly FSC és a Csabai Csirkefogók mérkőzésén, több páros kiállítást is fújtak a játékvezetők.

BEOL

Eszterházy Károly FSC, Eger—Csabai Csirkefogók VK 8—10 (1—3, 3—2, 3—1, 1—4)
OB I B-s férfi vízilabda-mérkőzés, Eger, 100 néző. V.: Marnitz, Bene. Békéscsaba: Ormai — Cseh 1, Józsa 2, ifj. Kádár J., Ajtai 1, Kiss Gy. 4 (1), Németh D. Cs.: dr. Szécsi 2, Dobra, Mucsi, Szabó Z. Edző: Kádár József. Az Eger dobói: Bánhidy, Párkányi, Biros B. 2-2, Schmiderer, Kraxotin 1-1.

Németh Dániel egy perc játék után a végleges kiállítás (cserével) sorsára jutott, miután megmosolyogta Marnitz Miklós egy ítéletét. Mindez nem zavarta meg a vendégeket, akik a második negyed elejére három góllal elhúztak.

A folytatásban sok érthetetlen ítélet született, több páros kiállítást is fújtak a játékvezetők, pedig nem volt durva a mérkőzés, mindkét csapat zónázott. Később is jöttek a kiállítás cserével ítéletek, és néhány kipontozódás, közben átvették a vezetést a hazaiak, de a 3. negyed végén ismét a Csabához került az előny.

Ajtai is a „kiállítás cserével” sorsára jutott, de a vendégek remek finisben megfordították a mérkőzést egy, a felsőházba kerülésért fontos csatát hozó ütközetben.

Kádár József: — Céljaink elérése érdekében nagyon fontos idegenbeli győzelmet arattunk, amit egységes csapatjátékkal sikerült elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!