Sport

2015.01.31. 14:45

Viharsarki vereség a fővárosban

A vendégek kezdték aktívabban a péntek esti mérkőzést, három-négy nagy ziccert is elhibáztak, ám a Vasas első valamirevaló támadásából vezetést szerzett a negyedik percben, mégpedig egy erősen vitatható hatméteres büntetőből. Előnyük tudatában a hazaiak kezdték irányítani a játékot, és a félidő végéig kihasználtak még két védelmi megingást. A Vasas a 7. majd a 15. percben lőtt újabb góljaival megnyugtató előnnyel vonult pihenőre.

BEOL

Vasas—Pioneers Viharsarki FC 4—2 (3—0)

NB I-es futsal mérkőzés, Budapest, 50 néző. V.: Ábrahám, Horváth, Juhász. Vasas: Gál — Nagy, Szalay, Sivák, Boznánszky. Cs.: Kovács, Pászti, Lak, Ragadics, Molnár, Mezőfalvi, Molnári. Játékos edző: Sivák Péter.

Pioneers: Könyves — Szarka, Veres, Sztojka, Bondár. Cs: Borbély, Lukucz, Knyihár, Dócza,  Dohányos, Laksteter, Horváth. Vezetőedző: Kiss László.

A második játékrész elején a Viharsarki FC is megkapta a lehetőséget a játékvezetőktől a szépítésre: ők is rúghattak egy hatméteres büntetőt, amit a 29. percben értékesítettek. A 32. percben esett újabb Pioneers gól már azt jelentette, hogy szorossá vált a mérkőzés. A fővárosiak azonban egy perc múlva egy szabadrúgás utáni variációból ismét gólt szereztek, és ezzel bebiztosították győzelmüket.

A folytatásban mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, de azok kimaradtak. A 40. percben Knyihár a kiállítás sorsára jutott.

Kiállítva: Knyihár. G.: Ragadics 2, Nagy, Mezőfalvi ill.: Bondár, Sztojka.

Kiss László: — Ott folytattuk, ahol a Csömör ellen abbahagytuk. Több lehetőségünk volt a gólszerzésre, de az első bekapott gól megfogott minket, ettől függetlenül továbbra is sok helyzetet dolgoztunk ki. A második félidőben 3—2-nél „visszajöttünk a meccsbe”, ám sajnos hadilábon álltunk a befejezéseknél, így a hazaiak szerezték meg a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!