Közélet

2015.01.21. 23:57

Csaba és Aliz az Év ifjú párja

A Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu ismét megrendezte az Év ifjú párja versenyt, ahova a 2014-ben házasságot kötött párok fényképeit vártuk.

BEOL

Szilveszter éjjelig vártuk a 2014-ben esküdött ifjú párok fényképeit, a Facebook-on zajló játékunkra negyvennégyen jelentkeztek. A képekre egyaránt vártuk a like-okat, melyek 1 pontot értek, és a megosztásokat, melyek két pontnak számítottak.

Ezen számok alapján a három legtöbb pontot összegyűjtő párt díjazzuk. Az első helyen Zalai Csaba és párja, Aliz végzett 68 755 ponttal. Nyereményük egy 20 ezer forint értékű vásárlási utalvány, és egy videokamera.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Zalai Csaba és Zalai Aliz lettek az Év ifjú párja 2014-ben
[/caption]
A második legtöbb pontot, összesen 54 667-et Takács István és felesége, Takácsné Obetkó Györgyi gyűjtötte össze, az ő díjuk 15 ezer forint értékű vásárlási utalvány és egy háztartási kisgép.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] A második helyezett Takács István és Takácsné Obetkó Györgyi
[/caption]
A dobogó harmadik fokára Szabó Tamás és neje, Birki-Szabó Erika kerültek 31 743 ponttal, nyereményük egy 10 ezer forint értékű vásárlási utalvány és egy háztartási kisgép.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Szabó Tamás és Birki-Szabó Erika a harmadik helyen végeztek
[/caption]
A díjátadó január 25-én 17.30-kor lesz a Csabagyöngye Kulturális Központban. Kérjük a nyerteseket, hogy mihamarabb vegyék fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!