Közélet

2014.12.21. 16:16

Huszonöt éves a Munkáspárt

Decemberben ünnepelték a Munkáspárt fennállásának huszonötödik évfordulóját. Thürmer Gyula országos elnök elmondta, tagságuk nemcsak az idősebb korosztályból áll.

M. P. M.

– Az előző voksolásokhoz képest hatszor annyi szavazatot gyűjtött a Munkáspárt az idei országgyűlési választásokon — értékelte a párt idei esztendejét a Békés megyei tagság előtt szombaton Békéscsabán Thürmer Gyula. Az országos elnök elmondta, ez év decemberében ünnepelték fennállásuk 25. évfordulóját.

– Sok párt eltűnt az elmúlt időszakban a politika színteréről, mi ugyanakkor maradtunk és stabil tagsággal rendelkezünk – hangsúlyozta az elnök, aki tevékenységükről szólva elmondta, minden olyan elképzelést támogatnak, ami az ország gyarapodását, fejlődését szolgálja. Ugyanakkor továbbra is felemelik szavukat azokkal a javaslatokkal szemben, melyek negatívan érintik a lakosságot, különösen a kisembereket.

– Tagságunk nemcsak az idősebb korosztályból áll. Egyre több a kiábrándult szavazó, akik új értékeket keresnek. A nemzedékváltás jegyében indítjuk például jelöltként Szentpáli Kolos 20 éves, budapesti egyetemi hallgatót a veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választáson is – fogalmazott Thürmer Gyula, aki bemutatta nemrégiben megjelent könyvét, a 25 év árral szemben címet viselő kötetet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!