Kultúra

2014.12.21. 08:05

Elfogytak a jegyek Presserék koncertjére

Két héttel a rendezvény előtt már nem lehet jegyet kapni az Amadinda Ütőegyüttes, Presser Gábor és Karácsony János előszilveszteri koncertjére. (x)

BEOL

Bagdy Emőke és Szabó Gyuri bácsi előadását, valamint a Kijevi Balett fellépését követően az Amadinda Ütőegyüttes, Presser Gábor és Karácsony János előszilveszteri koncertjére is elkelt valamennyi jegy a Csabagyöngyében. Két héttel a produkció érkezése előtt már nem kapni belépőt az eseményre.

A szervezők a rendkívüli érdeklődés miatt az eredeti nézőteret a napokban bővítették három sorral, ám az érdeklődés így is meghaladja a rendelkezésre álló nézői helyszámot.

A kilencszáz, jeggyel rendelkező érdeklődő közül minden bizonnyal sokan karácsonyi ajándékként kapják meg a belépőt. A koncert vendégei egy egyedi zenei élmény részesei lehetnek majd, hiszen az Amadinda a tradicionális ütős zene és klasszikus zenei feldolgozások mellett Presser-szerzeményekkel készül a szerzővel és vendégükkel, Presser legendás zenésztársával, Karácsony Jánossal. Szilveszteri koncertjeik megszokottak már a Zeneakadémián; ezt a produkciót hallhatja a csabai közönség két nappal korábban.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!