Kék hírek, bulvár

2014.12.18. 15:21

Édesanyja barátnőjétől lopott a fiatal fiú

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség egy fiatalkorú fiú ellen, aki pénzt lopott egy békéscsabai lakásból.

BEOL

A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy fiatalkorú fiú ellen, aki december 17-én pénzt lopott egy lakásból Békéscsabán. A 17 éves fiú 16 óra körül édesanyja barátnőjét látogatta meg, aki szívességből felvarrta egyik nadrágja szárát.

A tinédzser a nő gyermekeivel jó barátságban van, így rendszeresen megfordul a lakásban. Ezúttal miután megérkezett jelezte, hogy el kell mennie a mellékhelyiségbe. Közben az előszobában a fogason meglátta a nő táskáját, amiben pénztárca is volt. Kivette a tárcát, majd rövid beszélgetést követően elköszönt és távozott.

A nő rögtön észrevette, hogy nincs meg a tárcája és felhívta a fiú édesanyját, aki a barátnője. Korábban két alkalommal tűnt már el pénze, de erről senkinek sem beszélt. Ezúttal senki más nem volt a lakásban, csak barátnője fia. A 17 éves fiú édesanyja kérdésére tagadta, hogy meglopta volna a család régi barátját.

A rendőrségen azonban elismerte a bűncselekmény elkövetését és azt, hogy a tőle lefoglalt pénz a lopott pénztárcából származik. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a fiatalkorú fiú ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!