Kék hírek, bulvár

2014.11.23. 09:44

Gyorsan elkapták a kerékpáros tolvajt

Egy nő táskáját lopta el az a fiatal fiú, akit rövid időn belül elfogtak a rendőrök Békéscsabán.

BEOL

A Békéscsabai Rendőrkapitányság november 22-én őrizetbe vett egy fiatalkorú fiút. A 17 éves fiatal 20 óra 30 perc körüli időben Békéscsabán, a Corvin utcán kerékpárral egy szintén kerékpárral közlekedő nő mellé hajtott, biciklijének kosarából kivette a táskáját, majd elhajtott.

A nő követni kezdte, kérésére egy autós is a menekülő fiatal után indult, de nem tudták feltartóztatni. Értesítették a rendőrséget és elmondták, hogy a fiú milyen irányba hajtott el. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központja több rendőrt küldött a helyszínre, akik azonnal elkezdték ellenőrizni a környéket.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság egyik járőrvezetője társával a Felső Körös soron fogta el a tinédzsert, akinél ott volt a meglopott nő táskája. A 17 éves fiút a rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!