Sport

2014.11.22. 17:29

Igazságos döntetlen Gyulán

Szekeres Lajos edző szerint pontosabb döntéseknek kellett volna születniük a befejezéseknél ahhoz, hogy a három pontot itthon tartsák.

BEOL

Várfürdő-Gyulai Termál FC—Rákospalotai EAC 1—1 (0—1)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 150 néző. V.: ifj. Szilágyi. Gyula: Harman — Kovács T., Vincze, Wéber, Belényesi — Barna, Sipos, Nagy G. — Okos, Laurinyecz (Bondár), Kristóf (Bagyinszki). Edző: Szekeres Lajos.

Rögtön a mérkőzés elején Okos szerezhetett volna vezetést, de kicsit elhamarkodottan lőtt, és nem találta el a kaput. Ezután a fővárosiak vették át a játék irányítását. A 27. percben Perendics közelről lőtt a gyulaiak hálójába, 0—1.

Szünet után változott a helyzet, a gyulaiak léptek fel támadólag, és az 51. percben Sipos 7 méteres lövésével egyenlítettek, 1—1. Ellentétes félidők után igazságos döntetlen született. G.: Sipos az 51., ill. Perendics a 27. percben.Jó: Sipos, Bagyinszki, Vincze, Wéber, Nagy G., ill. Lászka, Nagy I., Lucz.

Szekeres Lajos: — Az első félidőben megmutatkozó problémáinkat a szünetben rendeztük, ez meghozta a pozitív változást a játékunkba. Amennyiben pontosabb döntéseket hozunk a befejezéseknél, itthon tarthattuk volna a három pontot, amire a második félidő alapján rászolgáltunk.
Dzurják József: — Igazságos pontosztozkodás született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!