Kék hírek, bulvár

2014.10.31. 14:26

Autóval farolgatott a focipályán

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rongálás vétség gyanúja miatt indított eljárást egy férfival szemben, aki személyautójával ráhajtott a dobozi focipályára és megrongálta a füves talaját.

BEOL

A dobozi sporttelep gondnoka tett bejelentést a rendőrségre október 30-án arról, hogy ismeretlen elkövető az előző napon gépkocsival behajtott a telepre. Mivel a bejáratnál lévő sorompó csak egy drótdarabbal volt rögzítve, így könnyű volt felnyitnia.

Ahogy begurult, a pálya mellett lévő másik lecsukott sorompót is felemelte és az autójával a füves labdarúgó pályára ment. Ott több kört is tett, amelyek következtében a pálya füves talaja megrongálódott.

A körzeti megbízottak a bejelentés után adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül egy fiatalokból álló társaság került a látókörükbe. Az egyikőjük az elszámoltatása során elismerte, hogy ő rongálta meg a pálya talaját, amikor keresztülhaladt rajta.

Elmondása szerint megcsúszott az autója a füvön, ezért nagy sebességgel farolva tett néhány kört rajta. Csak akkor vette észre, hogy focipályán van, amikor meglátta a kapukat. Ekkor azonnal elhagyta a telepet és a közeli orvosi rendelőnél parkolt le.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya rongálás vétség elkövetése miatt eljárást indított és a nyomozók H. Zoltán 18 éves békéscsabai lakost gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Címkék#doboz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!