Kék hírek, bulvár

2014.10.31. 10:23

Borotvára és dezodorra mentek a mezőberényi tolvajok

Áruházi tolvajokat értek tetten Mezőberényben, Békésszentandráson pedig engedély nélküli horgászra bukkantak az egyenruhások - kék hírek a megyéből.

police.hu

A Békési Rendőrkapitányság Mezőberényi Rendőrőrs járőrei lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt csütörtökön 11 óra 40 perckor elfogtak két hajdúhadházi lakost - írja a police.hu.

A részletek szerint B. Richárd és Zs. Csaba Mezőberényben egy áruházból dezodorokat és borotvákat akartak ellopni, amikor tetten érték őket a bolt alkalmazottai. A 21 és 31 éves férfiakat a rendőrök előállították, szabálysértési őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Megtudtuk, a Szarvasi Rendőrkapitányság is szabálysértési őrizetbe vett egy 66 éves szarvasi férfit 14 óra 40 perckor, aki engedély nélkül, három bottal horgászott Békésszentandráson. Mivel az általa fogott halakat visszaengedte, ezért a lopással okozott kár megtérült. R. Györgyöt is három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!