Kék hírek, bulvár

2014.10.30. 15:56

Három lopott biciklivel és egy bevásárlókocsival indult haza

A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói elfogtak és őrizetbe vettek egy fiatalt, aki három lopott kerékpárral és egy bevásárlókocsival közlekedett, de előtte még egy áruházban sem fizetett az elvitt dolgokért.

BEOL

A békéscsabai nyomozók október 30-án hajnalban ellenőrzést tartottak a város területén. A Szarvasi úti vasúti felüljárón megállítottak egy fiatalt, aki kerékpárral közlekedett. A fiú egy áruházi bevásárló ocsit húzott maga után, amelyben a tetejére fordítva szállított másik két összezárt biciklit. Találtak még nála egy pulóvert és egy pár kesztyűt is.

[caption id="" align="alignleft" width="370"] Fotó: police.hu
[/caption]

A 17 éves medgyesegyházi fiú az elszámoltatása során elmondta, hogy nem sokkal korábban megjelent a közeli áruházban, ahol előbb ellopott egy pár kesztyűt, valamint egy üveg üdítőitalt és egy doboz sört, amelyeket kint rögtön meg is ivott. Ezután visszament, majd egy pulóvert vitt el fizetés nélkül.

Mivel nem volt pénze buszjegyre és nem akart gyalog hazamenni, arra gondolt, hogy lop egy kerékpárt, amit később a lakhelyén elad. A parkolóban egy lezárt kerékpár lakatját eltörte, majd úgy gondolta, hogy másik két biciklit is elvisz és pénzzé teszi.

Fogott egy bevásárlókocsit, amelybe felfordítva belerakott két összezárt biciklit. Így indult el a Szarvasi úton a három kerékpárral, bevásárló kocsival és a ruhaneműkkel, amikor megállították a rendőrök.

[caption id="" align="alignleft" width="370"] Fotó: police.hu
[/caption]
A Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki a gyanúsítottat, majd bűnügyi őrizetbe vettek. A nála lévő dolgokat lefoglalták és visszaadták a sértetteknek. Az okozott károk az italok kivételével megtérültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!