Közélet

2014.10.25. 19:02

Megjelent a Facebook új alkalmazása

Az anonimitást, vagyis a névtelenül való kommunikációt erősíti a Facebook új, Rooms névre hallgató alkalmazása. Az újdonság bár egyelőre csak néhány országban próbálható ki, véleményünk szerint már nem kell sokat várni rá a hazai felhasználóknak sem.

hvg.hu - Fotó: nydailynews.com

Kell egy hely, ahol senki nem tudja, hogy ki vagy - erre a gondolatra helyezi a hangsúlyt vadonatúj alkalmazásával a Facebook. A HVG beszámolója szerint az ingyenes mobilos program felhasználói regisztrációs adatok megadása nélkül hozhatnak létre chatszobákat, majd színezéssel, ikonokkal, képekkel és akár a lájk gomb megváltoztatásával teljesen testre szabhatják a környezetet.

Az alkalmazásban természetesen éppúgy lehetőség van szöveges és képi tartalmak közzétételére, mint a hagyományos Facebook appban, fontos pont azonban, hogy fejlesztését bár a Facebook végezte, az mégis semmilyen formában sem kötődik hozzá, egyelőre teljesen önnálló alkalmazásként működik - írja a HVG Tech rovata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!