Sport

2014.10.25. 18:40

Nagy csatát vívott, de kikapott a gyulai együttes

Szombaton délben pótolták Debrecenben, az október 23-án elmaradt nemzetközi salakmotoros csapatversenyt. A Debrecen—Gyula csapatversenyt nagy küzdelmben 44:42-re a hazaiak nyerték. A mezőny legjobb versenyzője a lengyel Maciej Kuciapa lett aki 21 pontot motorozott szombaton össze.

BEOL

A verseny eleje nagyon kiegyenlítetten kezdődött, mindkét futam döntetlennel zárult. Ezt követően a harmadik futamban a Bencze-Fekete kettősnek köszönhetően a gyulai csapathoz került az előny.

A negyedik futam ismét 3:3 lett, de itt már lehetett látni, hogy a hazaiak erősítő Maciej Kuciapa remek formában van. A hatodik futamot a gyulaiak nyerték, és ekkor már hatpontos előnyben voltak a vendégek, amit egészen az utolsó előtti futamig tartottak.

A végső döntés 14. futamban volt, amikor is a Maciej Kuciapa-Magosi Norbert kettős 5:1-re győzte le a Miesiac-Bencze párost. Ennek köszönhetően a hazai csapat az utolsó futamban megfordította az eredményt, és 44:42 arányban nyertek a debreceni szezonzáró viadalon .
Eredmények. Debrecen Speedway SE, 44 pont: Maciej Kuciapa 21 pont, Tomasz Rempala 8, Magosi Norbert 8, Tihanyi Sándor 6, Tabaka Róbert 1.
Gyulai Speedway Klub, 42 pont: Pawel Miesiac 15 pont, Bencze Zsolt 9, Fekete Sándor 8, Marcin Rempala 7, Kovács Roland 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!