Sport

2014.10.25. 17:54

Futott az eredmény után a Gyula

Nagy lendülettel kezdett a vendégcsapat, és már a 3. percben vezetést szerzett Kiss Dávid 18 méterről átemelt labdájával.

BEOL

Várfürdő-Gyulai Termál FC—ESMTK 0—2 (0—1)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Gyula, 150 néző. V.: Sipos L. Gyula: Nagy B. — Kovács T., Vincze, Wéber, Kristóf — Bálint (Belényesi), Barna, Nagy G. (Burai) — Okos, Bondár (Péchy), Sipos. Edző: Szekeres Lajos.

A folytatásban a fővárosiak mezőnyfölényben játszottak, néhány lehetőségük is adódott, de ezekből nem született gól.

Szünet után a látogatók növelték előnyüket. Az 59. percben Lázár 25 méterről nagy gólt lőtt a hosszú felső sarokba. A maradék félórában meddő mezőnyjáték folyt, a kapuk nem igazán kerültek veszélybe. A Gyulának több esélye is volt a hátrány csökkentésére, ezekkel azonban nem tudott élni, az ESMTK megőrizte a számára kedvező eredményt. G.: Kiss D. a 3., Lázár az 59. percben. Jó: Kovács T., Barna, ill. Fekete, Kiss D., Lázár.

Szekeres Lajos: — A mérkőzés elején azonnal büntetett az ellenfél, megint szaladnunk kellett az eredmény után. Megtettünk mindent a fordítás érdekében, sajnos egy távoli lövés megpecsételte a sorsunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!