Közélet

2014.10.22. 13:51

Forgalomkorlátozás az ünnepségek alatt

Békés megyében ünnepségek, megemlékezések miatt október 23-án az alábbi helyszíneken és időszakokban kell forgalomkorlátozásra számítani.

BEOL

Békésen 9 óra 45 perckor a 470-es út Békés belterületén átvezető szakaszát a Széchenyi tér - Rákóczi utca kereszteződésétől a Petőfi utca – Malom utca találkozásáig teljes szélességében lezárják. A korlátozás 11 óráig lesz érvényben.

Békéscsabán 10 óra és 13 óra között zárják le az Irányi utca Nagy Imre tér melletti (Luther utca és Andrássy út közötti) szakaszát. 

Gyulán a Fehér – Körös híd Gyulavári felőli oldalán lévő kopjafánál tartanak megemlékezést. Emiatt 9 óra 15 perc és 10 óra 15 perc között a hidat teljes szélességében lezárják.

Köröstarcsán 11 óra és 12 óra között a Kossuth tér környezetében kell forgalomkorlátozásra számítani, de ez a 47-es számú főút forgalmát nem érinti.
 
A rendőrség kéri a rendezvényekre érkezőket és a fentiekben megjelölt időszakokban a felsorolt helyszínek közelében közlekedőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében legyenek óvatosak, körültekintőek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!