Közélet

2014.10.21. 22:24

Internetadó: ennyit kell majd fizetnie

Az okostelefonokra, valamint asztali számítógépekre is telepíthető ingyenes programok segítségével már most kideríthetjük az adatforgalmunkból eredő internetadó költségét.

hvg.hu

Rendkívűl hasznos tudni, hogy mivel lehet ingyen mérni az internetes adatforgalmunkat Windowsos számítógépeken, iPhone-okon, iPadeken, valamint androidos okostelefonokon és táblagépeken, hiszen minden megkezdett gigabájtnyi adatforgalmazás után 150 forintos adókötelezettséget ír elő a jövőre életbe lépő szabályozás - írja a HVG Tech rovata az internetadó kapcsán.

A hírportál által összegyűjtött programok többféle megoldást kínálnak internetes adatforgalmunk ellenőrzésére, így pillanatok alatt megtudhatjuk, hogy pontosan mekkora költséget emészt majd fel a bevezetésre kerülő új adóforma.

A HVG által összegyűjtött programok listáját a használatukhoz szükséges leírással együtt itt találja, ha pedig az internetadóról olvasna, akkor ide kattintson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!