Közélet

2014.10.21. 15:52

Helyi védettségű ingatlan újul meg Gyulán

Megkezdődött a Békés Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztára gyulai kihelyezett osztályának épületén a külső nyílászárók cseréje.

P. G.

A beruházás mintegy hétmillió forintos ráfordítással, az Országos Egészségpénztár és a kormányhivatal együttműködésének köszönhetően valósul meg — közölte a helyszínen megtartott keddi sajtótájékoztatón Gajda Róbert.

A Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott hangsúlyozta, az állam igyekszik a jó gazda gondosságával eljárni, a fejlesztés az ügyfelek és a Kossuth utcai épületben dolgozók számára egyaránt javítja a feltételeket.

Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere kifejtette, a város életének fontos része a történelmi épített örökség, amelynek megóvásában az állam és az önkormányzat egyaránt kiemelt szerepet vállal. Kiemelte, egy helyi védettségű ingatlan újul meg a beruházás eredményeként.


Dr. Onody Gyula, a Békés Megyei Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztára Szakigazgatási Szerv vezetőhelyettese elmondta, a 32 nyílászáró cseréje történetépítészetileg is hitelesen valósul meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!