Kék hírek, bulvár

2014.10.21. 13:58

Szarvasi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Egy Szarvason történt közúti közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához kér lakossági segítséget a rendőrség.

BEOL

A Szarvasi Rendőrkapitányság eljárást folytat egy október 9-én 13 óra 35 perckor Szarvason történt közúti közlekedési baleset ügyében. Egy ismeretlen személy az általa vezetett motorkerékpárral Szarvason, a Szabadság úton a dr. Melich utca felől a Kazinczy utca irányába tartott.

A Szabadság út és a Luther (volt Ságvári) utca kereszteződésében kikerülte az előtte forgalmi ok miatt álló járműszerelvényt. A manőver közben elütötte a neki jobbról balra, a Szabadság út úttestjén áthaladó gyalogos fiatalembert. A motorkerékpár vezetője a balesetet követően megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Szarvasi Rendőrkapitányság kéri a motor vezetőjét, hogy jelentkezzen a rendőrkapitányságon (Szarvas, Szabadság út 25-27.). Várják továbbá azok bejelentését is, akik szemtanúi voltak a balesetnek, vagy információval rendelkeznek a mellékelt képen látható motorról, illetve annak vezetőjéről. A bejelentéseiket az alábbi elérhetőségek egyikén tehetik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!