Sport

2014.10.21. 13:30

Berki Krisztián vállsérülése miatt nem jön Békéscsabára

Vállsérülése miatt nem indulhat a jövő héten Békéscsabán sorra kerülő torna mesterfokú bajnokságon a címvédő, olimpiai bajnok Berki Krisztián, aki másfél hete nyerte meg harmadik világbajnoki címét lólengésben.

mti

Az UTE hatszoros Európa-bajnok tornásza a nanningi vb után ment el kivizsgálásra, s injekciót kapott a bal vállában lévő gyulladásra.

– Már szinte elviselhetetlen volt a fájdalom, még a hétköznapi életben is zavart, a hirtelen mozdulatoktól még most is óvakodnom kell - nyilatkozta klubja honlapján a 29 éves Berki, s hozzátette, szerdán újabb injekciót kap majd.
   
A vizsgálaton kiderült, hogy a tornásznak kopás is van a vállában, ezt leginkább műtéti úton lehetne orvosolni, London ötkarikás aranyérmese azonban nem vállalja ezt a beavatkozást.
   
– Megbeszéltem az edzőmmel, Kovács Istvánnal, hogy ha lehet, elkerüljük az operációt, így azt remélem, a gyulladás elmúltával a nagy fájdalom is megszűnik, és decembertől újra teljes értékű munkát végezhetek - mondta Berki.

Címkék#torna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!