Közélet

2014.10.09. 07:58

Sztárparádé az Őszi Divatnapokon

Janicsák Veca, Takács Nikolas, az Irigy Hónaljmirigy, a Children of Distance, Péter Szabó Szilvia, az egykori Nox énekesnője és Zoltán Erika is fellép október 10-11-én, pénteken és szombaton a megyeszékhelyi Csaba Centerben az Őszi Divatnapokon és az Akciók Éjszakáin.

Ny. L.

Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, a két nap alatt 32 divatbemutató által nyerhetnek betekintést az érdeklődők a legfrissebb őszi, téli trendekbe, különlegesnek ígérkezik a menyasszonyi ruhák, igényes öltönyök felvonultatása is.

Az Akciók Éjszakáin több mint 70, a bevásárlóközpontban található üzlet nyújt különböző mértékű kedvezményt. Idén először (más helyszínek után) a divatnapokon rendezik meg a Békéscsaba Szépe 2014 szépségversenyt. A péntek délutáni elődöntőt szombaton a szakmai zsűri előtti döntő követi. A legszebb hölgy csaknem negyedmillió forint értékű ajándékcsomagot vihet haza.

Hrabovszki György hangsúlyozta: a Csaba Centerben mindig történik valami, és ez nemcsak a programokra, hanem például az új üzletek nyitására is igaz. Több ilyen történt a közelmúltban, ennek is köszönhető, hogy lényegében minden bérleménynek van gazdája.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!