Kék hírek, bulvár

2014.10.01. 14:10

Két kerékpártolvajt fogott két hét alatt

Az elmúlt két hétben két kerékpártolvajt fogott el a Sarkadi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja. A főtörzsőrmester eredményes intézkedésének köszönhetően ezúttal egy férfi kapta vissza ellopott biciklijét.

BEOL

A Sarkadi Rendőrkapitányságra szeptember 15-én tett bejelentést egy férfi arról, hogy Méhkeréken, a Béke utcából ellopták a kerékpárját. A biciklit úgy hagyta őrizetlenül, hogy nem zárta le. A rendőrkapitányság az ügyben tulajdon elleni szabálysértés miatt indított eljárást.

A helyi körzeti megbízott, Márk Milán főtörzsőrmester információkat gyűjtött a történtekről és szeptember 30-án megtudta, hol lehet az ellopott kerékpár. Kollégáival elment a férfihez, aki a gyanú szerint elkövette a szabálysértést.

A 30 éves A. M. tagadta, hogy kerékpárt lopott. A főtörzsőrmester kollégáival átkutatta a házát és a hálószobában megtalálta a keresett biciklit. A 40 ezer forint értékű kétkerekűt a tulajdonos hozzátartozója vette át Márk Milán körzeti megbízottól, aki két héttel ezelőtt Újszalontán talált meg egy kerékpárt.

Azt a biciklit a helyi polgármesteri hivatal udvaráról lopta el egy 25 éves újszalontai férfi. A Sarkadi Rendőrkapitányság ellene és a szeptember 30-án elfogott méhkeréki A. M. ellen is lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!