Sport

2014.10.01. 10:12

Zahorán Ádám másodikként ért célba Esztergomban

A hétvégén Esztergomban rendezték meg azt a testvérvárosi találkozót, amelyen a Komárom-Esztergom-megyei város minden külföldi partnere képviseltette magát.

BEOL

Köztük volt a németországi Bamberg önkormányzatának, valamint a helyi sportklubnak a delegációja is. A Németországban dolgozó békéscsabai Zahorán Ádámot felkérték, hogy a bambergi delegációt tolmácsolásával segítse.


A rendezvény keretében egy 4000 méteres nemzetközi futóversenyt rendeztek, amely az esztergomi Szent István térről rajtolt, majd a Mária Valéria hídon történt átfutást követően a szlovák oldalon fekvő Párkányban ért véget. Több mind 2500 induló vett részt a viadalon.

Az ultrafutó Zahorán Ádám, a JALTE, és a mezőberényi Alföld TE futója is nekivágott a távnak, és 12:21-es időeredményével összetettben másodikként ért a célba. Zahorán Ádám egy kéthetes regenerációs időszak lezárását követően megkezdte az alapos felkészülést a soron következő 12 órás futóversenyére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!